Zelene tajice

Ženske duge sportske rebraste kompresijske tajice

Iron Aesthetics ženske tajice za žene koje brinu o svom sportskom outfitu ne samo tijekom svakodnevnog napornog treninga. Elastični rebrasti materijal tajica jamči maksimalnu udobnost i fleksibilnost tijekom vježbanja, čemu pridonosi i izvrsna prozračnost.

Cijena u trenutku pregleda: 25,06 €

Pamučne ženske duge tajice s božićnim printom

Božićne tajice u tamnozelenoj boji s tematskim printom naglasit će šarm vašeg zimskog outfita. Tajice su izrađene od vrlo ugodnog pamučnog materijala.

Cijena u trenutku pregleda: 14,36 €

Zelene kratke tajice za trčanje s cvjetnim uzorkom

Poznata vrsta hlača još od srednjeg vijeka. Teško je zamisliti trčanje ili bilo koju drugu fitness aktivnost bez njih. Ističu se svojim atributima. Tajice su osnova sportske kombinacije. Jedna od najboljih vrsta hlača za trčanje. Kratke tajice za trčanje OSKK-11Z1 Lily Pond dizajnirane su za trčanje i fitness aktivnosti. Hlače impresioniraju svojim atraktivnim dizajnom. Odlikuje se visokokvalitetnim materijalom koji je otporan na abraziju, a nakon pranja zadržava svoju boju i oblik.

Cijena u trenutku pregleda: 51,44 €

Duge ženske tajice od rebrastog žerseja

Tajice od rebrastog jersey pletiva oduševljavaju svojim modernim dizajnom. Udobne tajice s dugim nogavicama dizajnirane su s elastičnim strukom. Prikladne su za sport i casual nošenje.

Cijena u trenutku pregleda: 18,89 €

Kažu da je zelena boja puna pozitivne energije. I definitivno ima istine u tome. Zelene tajice malo su odvažnije od ostalih boja, ali vaš outfit može biti utoliko zanimljiviji. Ako vam ne smeta izgledati malo ekstravagantnije i volite jarke boje, odlučite se za zelene tajice. Posebno će neonske tajice u jarkim bojama izgledati apsolutno savršeno. Posebno je prikladan za mlade i vitke žene kao zanimljiv outfit za party ili u gradu.

Tamnozelene tajice možete nositi praktički svugdje, odaberite neonske i svijetle nijanse za večernja događanja. Ipak, pripazite na kombinaciju s drugim dodacima, tu je potreban veći oprez. Zelena je sama po sebi vrlo dominantna, odaberite druge nijanse koje su diskretnije.