Traper tajice

Trendy jeggins s čipkastim rubom u crnoj boji

Ženske tajice za mršavljenje španjolskog brenda Ysabel Mora. Luksuzne ženske jegginsice imaju efektan izgled uskih traperica. Prednji dio poderan u predjelu koljena, donji dio nogavica ukrašen čipkom. Na poleđini se nalazi Swarovski kristal na džepu.

Cijena u trenutku pregleda: 27,28 €

Traper tajice vrlo su popularne jer savršeno imitiraju klasične traperice. Tajice za pušku s različitim printovima vrlo su elegantne i senzualne. Ponuda ovih tajica vrlo je raznolika. Velika prednost je što ih možete nositi umjesto klasičnih hlača i možete ih kupiti po super cijenama. U usporedbi s klasičnim trapericama vrlo su udobne i fleksibilne. Možete ih nositi same, jako lijepo izgledaju i u kombinaciji s dužom tunikom. Rastezljivi materijal osigurava da hlače lijepo prianjaju uz vaše obline.

Poderane traperice mogu nositi praktički svi, bez obzira na godine i građu. A što nositi s trapericama? Imate nekoliko opcija, tajice jako lijepo stoje uz visoke čizme ili štikle koje će lijepo izdužiti vaše noge. Vitke žene mogu si priuštiti i romantične balerinke. Sportske cipele se nikako ne preporučuju. Isprobajte ovaj praktični odjevni predmet koji nikako ne smije nedostajati u vašem ormaru.