Tajice s cvjetnim motivima

Duge ružičaste cvjetne funkcionalne tajice

Tajice su dio gotovo svake ženske garderobe. Tko ih ne bi volio. Nevjerojatno su udobne, ugodne i nude širok raspon namjena. Budući da tajica nikad dosta, evo jednog jako lijepog, funkcionalnog i zanimljivog modela. Duge funkcionalne tajice, Level 2, impresioniraju na prvi pogled svojim šarenim dizajnom. Ugodna ružičasta s printom čini ih zaista zanimljivim komadom.

Cijena u trenutku pregleda: 18,48 €

Zelene kratke tajice za trčanje s cvjetnim uzorkom

Poznata vrsta hlača još od srednjeg vijeka. Teško je zamisliti trčanje ili bilo koju drugu fitness aktivnost bez njih. Ističu se svojim atributima. Tajice su osnova sportske kombinacije. Jedna od najboljih vrsta hlača za trčanje. Kratke tajice za trčanje OSKK-11Z1 Lily Pond dizajnirane su za trčanje i fitness aktivnosti. Hlače impresioniraju svojim atraktivnim dizajnom. Odlikuje se visokokvalitetnim materijalom koji je otporan na abraziju, a nakon pranja zadržava svoju boju i oblik.

Cijena u trenutku pregleda: 51,44 €

Šarene ženske fitness tajice s povišenim strukom i dužinom 3/4 nogavica

Ženske fitness tajice Axis PINK FITNESS LEGGINS 3/4. Vrlo su udobne i imaju efektan print i boju. Tajice imaju dvostruki struk za dodatnu udobnost. Na prednjoj strani nalazi se sjajni logo.

Cijena u trenutku pregleda: 24,65 €

Volite li veselu odjeću koju nećete zaobići? Tajice s cvjetnim uzorkom bit će pun pogodak. Cvijeće je vrlo bezvremensko, u modi je već nekoliko godina, pa zašto ne nabaviti i cvjetne tajice. Izvrsno pristaje uz jednobojne topove, bluze, tunike i haljine. Glavni trend ove sezone su tajice s raznim cvjetnim detaljima. Ovo cvijeće može biti na različitim pozadinama, kontrast obojenog cvijeća na crnoj pozadini izgleda vrlo lijepo. Cvjetni printovi savršeno će parfimirati i uljepšati vašu garderobu. Moderne tajice od ugodnog materijala u veselim tonovima najprikladnije su za ljetnu sezonu, no ne morate ih se odreći ni zimi.

Tajice s cvjetnim uzorkom vrlo su romantične i laskave. Ipak, obratite pozornost na jedan detalj, cvijeće zna dodati višak kilograma. Stoga, ako niste u potpunosti zadovoljni svojom figurom, bolje je odabrati obične tajice ili samo male ukrašene cvjetićima.