Čipkaste tajice

Jednobojne tričetvrt duge tajice s umetkom od čipke

Elegantne ženske Velia tajice dužine ¾. Ugodno pamučno pletivo ukrašeno je nježnom čipkom na nogavicama. Tajice su udobne, moderne, bezvremenske.

Cijena u trenutku pregleda: 15,00 €

Trendy jeggins s čipkastim rubom u crnoj boji

Ženske tajice za mršavljenje španjolskog brenda Ysabel Mora. Luksuzne ženske jegginsice imaju efektan izgled uskih traperica. Prednji dio poderan u predjelu koljena, donji dio nogavica ukrašen čipkom. Na poleđini se nalazi Swarovski kristal na džepu.

Cijena u trenutku pregleda: 27,28 €

Fleksibilne čipkane tajice svakom će outfitu dodati dašak luksuza i elegancije. Čipkaste tajice su jako moderne, ali oprez, morate ih znati nositi. Čipkaste tajice mogu imati nekoliko oblika. U osnovi imate dvije mogućnosti. Možete odabrati tajice koje su posvuda ukrašene čipkom ili tajice od klasičnog materijala (pamuk) koje su završene čipkom. Prva opcija više odgovara odvažnim i vitkim ženama, takve tajice treba pažljivo birati kako bi vam dobro stajale, a prikladnije su za zabave ili posebne prilike. Pazite da model ne izgleda previše vulgarno. Tajice s čipkastim završetkom vrlo su profinjene i praktične, možete ih nositi umjesto klasičnih tajica, čipka je i lijep ukrasni element.

Čipkaste tajice izgledaju vrlo nježno. Počastite se i drugom odjećom, uključujući dodatke, u sličnom duhu. Čipka je simbol ženstvenosti i romantike. Preporučamo da na noge nosite slatke balerinke uz koje će čipka lijepo doći do izražaja. I pripazite na čarape, uz tajice s čipkom najbolje idu najlonke u boji tijela.