Tajice za trudnice

Efektne trudničke tajice u impresivnoj bordo boji

Ženske tajice univerzalna su vrsta odjeće. Pružaju udobnost prilikom nošenja. Ističu se funkcionalnošću, praktičnošću i dizajnom. Tajice ne smiju nedostajati u opremi trudnice. Bordo Illusion tajice za trudnice oduševit će vas svojom bojom u kojoj ćete zablistati i dodati svjež izgled. Tajice za trudnice savršene su jer su vrlo cijenjene u trudnoći, ali ih možete nositi i tijekom porodiljnog dopusta.

Cijena u trenutku pregleda: 42,35 €

Nema sumnje da su tajice praktične i udobne. Ali to je dvostruko istinito tijekom trudnoće. Možda će svaka buduća majka prije ili kasnije riješiti problem što odjenuti? Trbuh koji stalno raste postavlja visoke zahtjeve u pogledu udobnosti, ali i pred naš novčanik. Može biti vrlo težak zadatak pronaći pristojnu odjeću koja nigdje neće gurati i koju možemo nositi praktički bilo gdje. Pa kako se nositi s tim? Imamo sjajan savjet za vas!
Na prvi pogled, trudničke tajice su gotovo iste kao klasične. Razlika je ipak u predjelu trbuha, gdje je ušivena posebna elastična tkanina koja se savršeno prilagođava veličini vašeg trbuha.

Neke tajice čak imaju mogućnost podešavanja opsega trbuha povlačenjem elastike. Trudničke tajice možete nositi i zimi i ljeti po svim vremenskim prilikama, bilo uz tuniku, suknju ili haljinu. Pružaju savršenu potporu vašem trbuščiću, nigdje ne stišću i ne guše, a što je najvažnije, možete ih nositi bilo gdje, u grad, na posao ili u slobodno vrijeme. Ako čekate bebu, a još niste kupili trudničku odjeću, ne oklijevajte i nabavite barem dvije trudničke tajice. Prednost dajte kvalitetnim tajicama koje su posebno dizajnirane za trudnice i imaju prilagođen struk za rastući trbuh. Zahvaljujući dodanom elastinu, za nekoliko tjedana više se nećete morati brinuti hoće li vam tajice biti male. Ne zaboravite ni na praktične trudničke tunike. U ovoj kombinaciji možete ići gdje god vam treba, a dobro će vam stajati!