Tajice za mršavljenje za vježbanje

Odlučili ste početi vježbati i želite izgubiti koji kilogram kako biste se osjećali bolje, ali nekako vam ne ide. Gotovo svaka žena to zna. Tajice za mršavljenje mogle bi pomoći. Nemojte očekivati ​​da ćete obući tajice i odjednom izgubiti nekoliko kilograma. Tajice za mršavljenje samo će vam olakšati napore u mršavljenju.

Tajice djeluju tako da čim ih obučete i počnete se kretati, vaša koža povećava temperaturu središnjeg dijela tijela, zbog čega se više znojite i učinkovitije skidate suvišne kilograme. To će vam pomoći smanjiti obujam bedara i struka. Također važna informacija je da što češće vježbate u njima, brže ćete vidjeti rezultate.

Tajice za mršavljenje nisu prikladne za one koji ne žele raditi baš ništa, već za one koji pokušavaju redovito vježbati, ali im to jednostavno ne ide najbolje ili žele barem malo ubrzati oblikovanje figure . Čak i među tajicama za mršavljenje svaka žena može birati, stoga izvolite!

Ženske kompresijske tajice Under Armour s uzorkom

Tko ih ne bi volio?! Svatko ima barem jedan u svom ormaru. Također zahtijeva barem jedan komad u visokokvalitetnom dizajnu. A upravo takav je ovaj model tajica. Savršene su za sport, ali i za svakodnevno nošenje. Ženske tajice iz Under Armoura privlače pozornost modernim, bezvremenskim životinjskim uzorkom. Ne samo zahvaljujući elegantnom printu, već prije svega kroju i kvalitetnom materijalu, cijenit ćete ih u svom ormaru i za koju godinu.

Cijena u trenutku pregleda: 63,17 €

Jarko narančaste sportske tajice sa skrivenim džepom u struku

Bože moj, jeste li vidjeli one jarko narančaste Boprix sportske tajice sa skrivenim džepom oko struka? Govorim o spoju mode i funkcionalnosti! U taj mali džep možete spremiti svoje ključeve, telefon ili možda muesli pločicu. Nemojmo zaboraviti capri duljinu – savršenu za isticanje zategnutih listova i gležnjeva. Ove tajice savršene su za kretanje, bilo da idete u teretanu, na trčanje ili samo na obavljanje obaveza.

Cijena u trenutku pregleda: 27,01 €

Crne sportske tajice na navlačenje s prorezima na listovima

Bilo da želite ići na trčanje ili samo trebate brzo skoknuti do trgovine, tajice Level 2 neće vas iznevjeriti ni u jednoj prilici! Njihova prekrasna dužina sedam osmina zajedno s kvalitetnim dizajnom idealna je posebno za ljetne mjesece. Možete ih kombinirati s laganim, prozračnim čizmama i opuštenijim gornjim dijelom. Potpuno crni dizajn savršeno će pristajati uz sve!

Cijena u trenutku pregleda: 28,77 €