Tajice u boji mesa

Posljednjih mjeseci poderala se vreća nošenja bodi tajica. Dame više ne žele biti tako blistave i vraćaju se klasici koja jednostavno ne stari. Češke i svjetske zvijezde također su se zaljubile u poluprozirne body tajice. Modeli ukrašeni dijelom za gaćice imaju vidljivo ojačane prste, udobne ravne šavove i mali ušitak. Budite svoji i nabavite komade tijela koje možete koristiti uz suknje, duge džempere i topove.

Mogle bi vam se svidjeti sportske bodi tajice koje se mogu pohvaliti efektom mršavljenja. Dajte svojoj silueti optičku iluziju koja će se pobrinuti za vaše seksi obline i zasititi gladne muške poglede. Tajice u boji tijela možete nositi na posao ili tijekom raznih slobodnih aktivnosti. Boja tijela može biti više sjajna ili u kombinaciji sa životinjskim motivom. Dajte Body paintu priliku i dajte svom tijelu prirodan izgled. Kao bonus, modeli tijela skrivaju ružnu narančinu kožu i druge nedostatke.

Smeđe kožne tajice s ukrasnim šavovima

Mohito tajice u bež dizajnu na prvi se pogled ne razlikuju od kožnih hlača. za razliku od njih, izuzetno su udobne. Duge tajice od imitacije kože pružaju udobnost tijekom cijelog dana.

Cijena u trenutku pregleda: 24,93 €

Luksuzne bež tajice s džepovima udobnog kroja

Maria bež tajice su udobne, bezvremenske. Tajice u jednobojnom dizajnu u imitaciji hlača imaju elastični struk i džepove. Prikladne su za svakodnevno nošenje. Oni će naglasiti vaš stilski outfit.

Cijena u trenutku pregleda: 27,53 €