Tajice sa širokim nogavicama

Posljednjih godina žene su se zaljubile u nošenje tajica jer su jako udobne i praktične. Ništa drugačije nije ni u slučaju zvonastih tajica. Zvonoliki traper model s elastičnom strukom pripada aktualnim komadima i ormarima zrelijih žena. Zvonaste hlače nikad ne razočaraju. Pogodan je za nošenje kod kuće, sportske aktivnosti i slobodno vrijeme. U njima ćete se u hodu osjećati potpuno prirodno i ugodno. Tajice u obliku zvona optički izdužuju figuru, zbog čega su posebno popularne kod dama sitnije građe.

Bezvremenske zvonaste tajice nosile su naše bake i mame, pa zašto ih ne uvrstiti u garderobu mlađih generacija? Klasičan kroj senzacionalno oblikuje figuru. Bilo da odaberete crnu ili u boji, uvijek ćete uspjeti. Tajice u obliku zvona mogu se kupiti u širem ili manje zvonastom dizajnu. Idealna je kombinacija višeg elastičnog struka i moderne šarene nijanse.

Udobne tajice s crno-bijelim uzorkom s širokim zvonastim donjim dijelom

Volite bezvremensku modu? Želite li svoj ormar proširiti nekim zanimljivim komadom? Jeste li ljubitelj tajica? Ili, naprotiv, razmišljate o kupnji svojih prvih tajica? Onda vjerujte da će vas ove osvojiti, i to ne samo krojem. Produžene tajice u elegantnoj i besmrtnoj crno-bijeloj kombinaciji na prvi se pogled ne razlikuju od hlača. Ali za razliku od njih, izuzetno su udobne.

Cijena u trenutku pregleda: 22,85 €

Tajice zvonastog oblika s uzorkom s efektom mršavljenja za punije

Tajice su postale osnova ormara gotovo svake žene. Ne samo zbog njihove udobnosti. Tajice s uzorkom izvrstan su način da svojoj odjeći dodate malo zabave i osobnosti. Efekt mršavljenja u obliku zvona savršen je za žene veće veličine koje žele pokazati svoje obline dok se osjećaju udobno i samouvjereno. Bootcut tajice koje morate imati osvojile su naša srca svojim grafičkim dizajnom.

Cijena u trenutku pregleda: 9,95 €

Sive elegantne ženske zvonaste tajice s udobnom elastikom u struku

Tajice originalnog i vrlo udobnog kroja razigrano oblikuju vaše obline i stvaraju savršenu siluetu bez osjećaja stezanja. Udoban elastični struk. Široki krajevi hlača optički izdužuju figuru. Može se prati u perilici.

Cijena u trenutku pregleda: 31,17 €

Ženske tajice Astratex zvonastog oblika s nježnim uzorkom

Ima komada koji su ljubav na prvi pogled. Vrijedan model za ormar svake žene. Cijenit ćete kupnju ovih tajica i za nekoliko godina. Možete birati između dvije opcije boja. Hoće li plave ili crne tajice proširiti vaš ormar? Tajice Zione upadljive su na prvi pogled, kako krojem tako i uzorkom. Ženske capri tajice u modernom i bezvremenskom kariranom uzorku elegantne su i iznimno udobne.

Cijena u trenutku pregleda: 13,49 €

Povoljne ženske duge zvonaste tajice u neutralnoj crnoj boji

Htjeli biste kupiti tajice, koje naravno možete odabrati i kao dio svoje radne odjeće? Ne osjećate se dobro u klasičnim tajicama? Nedostaju li vam zanimljive tajice u ormaru? Onda vjerujte da će vam se ovo svidjeti. Imaju nekoliko prednosti zbog kojih se isplati kupiti. Ženske tajice u jednobojnom zvonastom dizajnu izrađene su od kvalitetnog, ugodnog materijala. Ni nakon vremena ne gubi na kvaliteti, ali i dalje zadržava oblik i postojanost boje.

Cijena u trenutku pregleda: 8,28 €

Zvonaste tajice plavo-bijelog batik izgleda

Udobne su. Pružaju udobnost tijekom cijelog dana. Nisu samo za vježbanje ili aktivnosti na otvorenom. To je jedna od najudobnijih i najudobnijih odjeća. Nezaobilazan je u ormaru svake žene. A kako tajica nikad dosta, ovdje u jedinstvenom i svakako zanimljivom kroju. Svaka djevojka i žena će to cijeniti. Također su izvrstan izbor za dame veće veličine.

Cijena u trenutku pregleda: 27,94 €