Tajice s uzicom

Planirate važan sastanak, spoj ili zabavu? Odbacite inhibicije i pokažite svoje obline u seksi tajicama s efektom mršavljenja. Ako trebate odmah izgubiti nekoliko kilograma, ovo je najbolji izbor. I uopće ne boli! Zahvaljujući kompresijskim tajicama, u trenu ćete tonirati svoje tijelo. Trendi proizvodi će kao zamahom čarobnog štapića oblikovati vaše noge, trbuščić i zadnjicu. Svakako će vam se svidjeti crna, plava i bijela boja. Veličine S-XXL su Vam potpuno dostupne.

Usredotočite se isključivo na kvalitetne brendove ili ćete ostati uplakanih očiju. Može se dogoditi da ćete biti ismijani, nekvalitetni komadi još će više unakaziti vašu figuru. Traper push-up tajice s lažnim džepovima i nešto širim elastičnim strukom oduševit će vas na zabavi ili na radnim sastancima. Pull-on model sa ekstra širokim strukom u crnoj boji ide uz apsolutno sve. Grijane modele možete koristiti iu hladnim danima u godini. Šik su s čizmama! Luksuzne natezne tajice s čipkom zavladat će osjetilima muškaraca u prolazu!

Crne sportske tajice na navlačenje s prorezima na listovima

Bilo da želite ići na trčanje ili samo trebate brzo skoknuti do trgovine, tajice Level 2 neće vas iznevjeriti ni u jednoj prilici! Njihova prekrasna dužina sedam osmina zajedno s kvalitetnim dizajnom idealna je posebno za ljetne mjesece. Možete ih kombinirati s laganim, prozračnim čizmama i opuštenijim gornjim dijelom. Potpuno crni dizajn savršeno će pristajati uz sve!

Cijena u trenutku pregleda: 28,77 €