Tajice s prorezima

Za sve dame koje se ne boje pratiti ritam modernog vremena svakako preporučamo odvažne i profinjene tajice s prorezima. Ovi prekrasni modeli dizajnirani su kako za mlade djevojke tako i za zrele žene koje vole svoje tijelo i ne boje se pokazati svoje prekrasne obline. Tajice s prorezima možete nositi na zabavu, u slobodno vrijeme i na posao. Uvijek ovisi o veličini i mjestu proreza. Želite li zablistati na zabavi ili tijekom sportskih aktivnosti u teretani? Već znate što ćete obući!

Mlađa generacija će cijeniti tajice s izrezima na koljenima s prozirnom mrežom, koja je nadopunjena metalnim umetcima. Ovaj model može konkurirati kožnim tajicama s prorezom na prednjem dijelu hlača. Originalnosti ne manjka ni odvažnim sjajnim tajicama s prorezima sa strane niti seksi modelu s prorezima zanimljivog dizajna. Tajice s prorezima imaju odvažniji karakter i dostupne su u širokom rasponu materijala, boja i završnih obrada.

Luksuzne crne duge sjajne seksi tajice s prorezima sa strane

Tražite li elegantan komad u kojem ćete se osjećati ugodno? Moderne ženske tajice nude visoku udobnost nošenja. Sportski, elegantno ili seksi? Koucla ženske tajice lako je kombinirati uz npr. duži top ili tuniku.

Cijena u trenutku pregleda: 38,95 €

Ženske seksi tajice s profinjenim vezicama sa strane

Volite li atraktivne modele bez odricanja od udobnosti? Tražite li tajice koje će privući vašu pažnju na prvi pogled? Želite model u kojem ćete biti jedinstveni? Onda vjerujte da su to oklada za uspjeh i jamstvo maksimalnog zadovoljstva. Koucla ženske tajice privući će vašu pažnju jedinstvenim krojem. Možete biti sigurni da ni vama neće promaknuti ničija pozornost. U ovim tajicama ćete zablistati. Ističu vaš jedinstveni stil.

Cijena u trenutku pregleda: 18,02 €

Duge jednobojne tajice s profinjenim prorezima

Jeste li podlegli udobnosti tajica? Jedan definitivno nije dovoljan, ništa od toga. No, želite li svoj ormar obogatiti atraktivnim modelom u kojem ćete zablistati ne samo na zabavama? Onda te čekaju ove tajice. Tajice s laserski izrezanim uzorkom su jedinstvene. Privlače pažnju na prvi pogled. Također, u njima vam neće nedostajati ničija pažnja. Elegantan, profinjen, seksi. Upravo takve su i ove divne tajice u originalnom dizajnu. Ženske tajice izrađene su od visokokvalitetnog materijala. Zahvaljujući tome savršeno pristaju.

Cijena u trenutku pregleda: 19,71 €

Crne sportske tajice na navlačenje s prorezima na listovima

Bilo da želite ići na trčanje ili samo trebate brzo skoknuti do trgovine, tajice Level 2 neće vas iznevjeriti ni u jednoj prilici! Njihova prekrasna dužina sedam osmina zajedno s kvalitetnim dizajnom idealna je posebno za ljetne mjesece. Možete ih kombinirati s laganim, prozračnim čizmama i opuštenijim gornjim dijelom. Potpuno crni dizajn savršeno će pristajati uz sve!

Cijena u trenutku pregleda: 28,77 €

Moderne perforirane ženske tajice u crnoj boji

Jedna od najpopularnijih vrsta odjeće. Ističe se praktičnošću, funkcionalnošću, učinkovitošću i dizajnom. Tajice više nisu isključivo sportska odjeća. Suština je u izboru. Ako još nemate trendi model, onda se možete osloniti na ove ženske tajice u modernom dizajnu.

Cijena u trenutku pregleda: 14,65 €