Tajice s krznom

Tajice s krznom namijenjene su svim damama koje žele biti vraški seksi iu hladnijim danima u godini. Ni zimi ne morate odustati od nošenja ove jedinstvene vrste odjeće! Volite li nešto ekstravagantnije i privlačnije u isto vrijeme? Počastite se crnim, potpuno kožnim i blago sjajnim tajicama, izoliranim krznom s unutarnje strane. Savršeno se uklapaju u jesensko i zimsko vrijeme. Savršeno pristaju i imaju luksuzan dizajn koji će zapeti za oko mnogim muškarcima.

Tople tajice s etno printom pogodne su za kućno nošenje. Topli dezen svakako će vam se svidjeti jer ćete se i kod kuće osjećati kao da ste u pamuku. Tajice s krznom u dvostrukom pakiranju olakšat će vam kupovinu. Cijenit ćete crni i sivi dezen, kao i ušiveno krzno koje će vas ugodno grijati. Obogatite svoj ormar kamuflažom i obradom traperica s izolacijom. Starije dame također će uživati ​​u tajicama s motivom životinja.

Smeđe kožne izolirane zimske tajice za čizme

Smeđe kožne izolirane zimske tajice s čizmama moderan su i praktičan izbor za žene koje žele udobnost i toplinu tijekom hladne sezone. Ove tajice, posebno Ysabel Mora, dizajnirane su od umjetne kože koja pruža elegantnu, sofisticiranu estetiku, a istovremeno nudi vrhunsku funkcionalnost običnih tajica. Uspješna imitacija kože u ovim tajicama daje im luksuzan izgled koji se često povezuje s visokom modom. No, ne radi se samo o vanjskom izgledu. Unutrašnjost ovih tajica sadrži mekanu površinu koja osigurava iznimnu udobnost pri nošenju.

Cijena u trenutku pregleda: 25,59 €