Tajice na pruge

Svidjelo vam se udobno nošenje tajica? Imate li obilje uzoraka kod kuće? Svakako isprobajte i prugaste tajice jer spadaju u zadnji modni krik! Za oko će vam svakako zapeti modeli u sivoj, crnoj, smeđoj i bež boji upotpunjeni horizontalnim prugama. Odmah ćete se zaljubiti u tople ženske pamučne elastične prugaste šarene i savršeno pristajajuće tajice s klinom i udobnim rubom s ravnim šavovima. Idealne su za nošenje kod kuće.

Za sportske aktivnosti pristaju kao pripijene tajice na crne i ljubičaste pruge sa širim crnim elastičnim strukom. Žene također nose 3D printane tajice s efektom mršavljenja. Zebraste pruge doista su moderne. Horizontalne crno-bijele pruge jednostavno se nose! Model s crno istaknutim koljenima je seksi i odličan za vježbanje i slobodne aktivnosti. Mlade dame odmah posežu za njim. Tajice na pruge mogu biti duže, tričetvrt ili 7/8. Široki struk je nešto što se podrazumijeva za veliku većinu proizvoda, jer svoju funkciju optičkog mršavljenja ispunjava sto posto.

Duge ženske smeđe tajice originalnog dizajna

Tražite li elegantan komad u kojem ćete se osjećati ugodno? Moderne ženske tajice nude visoku udobnost nošenja. Sportski, elegantno ili seksi? Koucla ženske tajice lako je kombinirati uz npr. duži top ili tuniku. Nije ni čudo što su toliko popularni među ženama diljem svijeta. Proširite svoju ponudu tajica i nabavite ovaj novi komad za svoju kolekciju!

Cijena u trenutku pregleda: 21,31 €

Udobne tajice u boji bezvremenskog prugastog uzorka

Ženske duge tajice Blueline u bezvremenskom prugastom uzorku zasljepljuju i pružaju udobnost. Izuzetno su udobne. Ni na koji način ne ograničavaju kretanje. Kada se spoje naglasak na kvaliteti, savršen kroj s visokim strukom, maksimalna udobnost i jedinstven dizajn, ne mogu se stvoriti ništa osim tajica bez kojih ne možete.

Cijena u trenutku pregleda: 56,14 €