Sportske tajice Nike

Ne volite kupovati zečeve u vreći? U tom slučaju ćete se odmah zaljubiti u kvalitetne Nike sportske tajice. Modeli od kojih zastaje dah očarat će vas izvrsnom izradom koja obećava slobodu kretanja. Na primjer, uske i pripijene Nike tajice možete koristiti za sportske aktivnosti, slobodno vrijeme i šetnje. Mogu se istaknuti proizvodi u kombinaciji pamuka, poliestera i spandexa. Ne stežu, ne stežu, ne padaju i prilagođavaju se svakom pokretu tijela. Vjerujte da će Nike sportske tajice u potpunosti kopirati adute vaše figure!

Modeli renomiranog svjetskog brenda nisu preskupi i izazovni. Ne nedostaje im ni logotip koji govori o kvaliteti. Birajte između dugih i tričetvrt vrsta. Priuštite si ne samo klasičnu crnu boju, već i narančaste, zelene, žute, ružičaste, bijele, sive i plave nijanse. Odmah ćete impresionirati bilo da ste u fitness centru ili na sportskom terenu. Drage dame, birajte između XXS – XL veličina. Nike sportske tajice prilagođavaju se vašoj figuri u svakom detalju. Nije ni čudo, oni su sinonim za praktičnost, udobnost, vrhunske materijale i moderan dizajn.

Mornarsko plave ženske tajice Nike Pro

Nike Pro ženske tamnoplave sportske tajice dizajnirane su imajući na umu potrebe modernih žena koje vode aktivan stil života. Uzak kroj ovih tajica naglasit će vaše obline i dati vam uglađen i uglađen izgled. Ispis Nike logotipa sa strane dodaje stil ovim tajicama. Elastični pojas ovih tajica osigurava udobno pristajanje i omogućuje vam slobodno kretanje tijekom vježbanja.

Cijena u trenutku pregleda: 54,90 €

Luksuzne sive Nike sportske tajice visokog struka

Luksuzne sive Nike sportske tajice visokog struka! Oni su san svakog fitness entuzijasta! Zamislite da obučete ove elegantne tajice koje prianjaju uz tijelo i koje su toliko mekane da ćete zaboraviti da uopće išta nosite. Dizajn visokog struka nije samo moderan, već i praktičan, jer pruža optimalnu potporu tijekom kardio vježbi visokog intenziteta ili izazovnih položaja joge. Duboka siva boja stilski je odmak od uobičajene crne i plave koja će vas istaknuti u teretani ili na stazi za trčanje!

Cijena u trenutku pregleda: 177,65 €

Elegantne Nike tajice za djevojčice u crno-bijeloj kombinaciji boja

Vrsta odjeće koja odgovara gotovo svim dobnim kategorijama, osobito onima mlađima. Djevojčicama su tajice neizostavan komad. Ne samo da čini osnovu sportske odjeće, već je za mnoge djevojke odjeća za svakodnevno nošenje. A ovaj će komad osvojiti svaku mladu damu u kojem će se osjećati udobno i otmjeno. Djevojačke Nike tajice u crnoj i bijeloj boji dizajnirane su s dugim nogavicama i tipičnim elastičnim strukom.

Cijena u trenutku pregleda: 45,23 €