Push-up tajice

Pitate se kako brzo skinuti koji kilogram viška i zategnuti figuru? Vježbanjem ili dijetom to sigurno nećete učiniti u jednom danu. Push-up tajice pomoći će vam da izađete iz grudnjaka. Zahvaljujući posebnoj tehnologiji, ova vrsta može oblikovati i stanjiti bokove, stražnjicu, trbuh, bedra i listove. Neki modeli čak su opremljeni omekšavajućim ekstraktom aloe vere i omekšavaju kožu. Push-up tajice u crnoj boji nikada neće zastarjeti jer ističu ženstvenost i dočaravaju ukusnu siluetu. Definitivno zaokružuje i optički povećava stražnjicu. Savršeno se rastežu, ali nigdje ne pritiskaju.

Neke push-up tajice više nalikuju čistim elastičnim hlačama, dok druge izgledaju kao traperice. Naravno, možete kupiti sportske modele, koji su nedvojbeno najpopularniji, bilo da se radi o fitnesu, trčanju, biciklizmu. Tajice od elastičnog materijala modeliraju noge i lijepo podižu donji dio. Posebne push-up anticelulitne tajice visokog struka sigurno će vas zainteresirati. Zaslijepit će trudnice i dame koje ne žele strije, već samo savršeno oblikovanu figuru.

Crne kožne push up tajice Bas Bleu Marcella

Predstavljamo crne kožne push up tajice iz Bas Bleu Marcello, savršenu kombinaciju stila, udobnosti i funkcionalnosti po mjeri moderne žene. Ove atraktivne ženske tajice imaju zamršene kožne detalje koji će dodati jedinstveni štih vašoj garderobi. Ono što izdvaja ove tajice je push-up efekt, osmišljen da podigne i oblikuje stražnjicu te naglasi vašu prirodnu figuru. Ove tajice, izrađene od jačeg viskoznog materijala s dodatkom elastina, obećavaju ne samo laskavo pristajanje, već i udobnost bez premca.

Cijena u trenutku pregleda: 31,17 €

Ženske sportske push-up tajice s visokim strukom

Ženske sportske trendyol tajice izrađene su od ugodnog i kvalitetnog materijala. Imaju visok struk, što povećava udobnost i omogućuje nesmetano uživanje u kretanju.

Cijena u trenutku pregleda: 13,49 €