Karirane ženske tajice

Želite li se u modnom smislu izdvojiti iz mase? Nabavite originalne i svježe kockaste ženske tajice. Bilo da se odlučite za klasičnu bijelo-crnu kombinaciju ili šarenije modele, uvijek ćete biti nevjerojatno seksi. Za svakodnevno nošenje crno-bijele tajice na male kockice pristaju kao salivene uz obične bluze i majice. Želite li stvarno privlačiti pažnju, odlučite se za crno-bijele ženske tajice kariranog kroja u obliku izmjeničnih trokutića.

Karirana tkanina s uzorkom u stilu za mršavljenje također je savršena za obline. Za zimsku sezonu nikako ne smijete propustiti tople karirane tajice uz aktualne modne trendove. Ispis kockica u nepravilnom tonu vrijedi! Ovaj model trebale bi nositi dame vitkije figure. Svakako će cijeniti elastičan struk i ugodan kroj. Crno-crveni karo trenutno je u modi, stoga naručite odličan komad u crveno-crnoj boji. Samo pazi! Može optički dodati neugodne kilograme!

Ženske tajice Astratex zvonastog oblika s nježnim uzorkom

Ima komada koji su ljubav na prvi pogled. Vrijedan model za ormar svake žene. Cijenit ćete kupnju ovih tajica i za nekoliko godina. Možete birati između dvije opcije boja. Hoće li plave ili crne tajice proširiti vaš ormar? Tajice Zione upadljive su na prvi pogled, kako krojem tako i uzorkom. Ženske capri tajice u modernom i bezvremenskom kariranom uzorku elegantne su i iznimno udobne.

Cijena u trenutku pregleda: 13,49 €

Moderne duge tajice za mršavljenje s uzorkom i prugom

Na prvi pogled ne razlikuje se od hlača. Ali za razliku od njih, oni su udobniji i mnogo svestraniji. Prikladno za sport, aktivnosti u slobodno vrijeme i ležerno nošenje. Tajice koje bi svatko rado dočekao u svom ormaru. Ženske sive kockaste tajice Koton privlače pažnju na prvi pogled i to iz nekoliko razloga. S jedne strane izgledaju kao moderne hlače klasičnog kroja.

Cijena u trenutku pregleda: 11,89 €